anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

xh 9096 kalibracja obrazu

profile.country.PL.title
Damian.T
Poszukiwacz

xh 9096 kalibracja obrazu

Witam

Zakładam taki temat w celu dzielenia się swoimi ustawieniami i wymieniania uwagami dla tego tv. Tylko i wyłącznie sprawy związane z obrazem. Ja osobiście miałem do tego czasu ustawiony wg tego filmiku https://www.youtube.com/watch?v=jVelAETSIAE  i w sumie nie jest źle ale szukam czy czegoś innego (lepszego).

Ewentualnie czy ktoś korzystał z profesjonalnej kalibracji dla tego modelu i może się wypowiedzieć czy warto?

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
25 ODPOW. 25
profile.country.PL.title
WnerwionyWiciu
Użytkownik

20210402_201035.jpg

 i to jest najnowsze póki co.

profile.country.PL.title
WnerwionyWiciu
Użytkownik

Zobacz na moją wersje

profile.country.PL.title
Damian.T
Poszukiwacz

To jest to samo co u mnie

profile.country.PL.title
WnerwionyWiciu
Użytkownik

U mnie coś czarny kolor się popsuł no nie mogę z tego tv xD

Weź odpal netflix wiedzmin 3 odcinek. Masz tak jakby bug graficzny? Np płaszcz ma czarną plamę,  do tego cały obraz ma ziarno. A napis u góry "kategoria wiekowa" ma plamę na całą długość ( ten biały ślad u góry)

79f0575.jpg

 

profile.country.PL.title
Damian.T
Poszukiwacz

Wcześniej miałem Philipsa pus8535 i tam też była taka poświata na Netflix na górze na Sony tego nie mam. Jest idealnie czarno

profile.country.PL.title
Rivita11
Poszukiwacz

Sorry miałem urwanie głowy w pracy. U mnie wersja oprogramowania jest takaSorry miałem urwanie głowy w pracy. U mnie wersja oprogramowania jest taka

Sorry, że nie odpowiedziałem, ale miałem urwanie goey w pracy. U mnie tak wersja oprogramowania